Uncategorized

O albaneză de 17 ani a cucerit Marele Premiu la Cerbul de Aur 2018. Lista completă a învingătorilor. VIDEO

Inis Neziri din Albania a câştigat marele trofeu Cerbul de Aur 2018 şi premiul în valoare de 25.000 de euro graţie interpretării de excepție a piesei „Dau viaţa mea pentru o iubire“. Pe podium au mai urcat artiştii din Franţa, Macedonia şi Italia.

Inis Neziri a reuşit să cucerească juriul, care a decis să-i acorde marele premiu: trofeul Cerbul de Aur 2018 şi cecul în valoare de 25.000 de euro. Trofeul Cerbul de Aur este placat cu aur, cântăreşte aproape 5 kilograme şi are o înălţime de 25 de centimetri.    Tânăra din Albania a cântat „Piedestal“ şi „Dau viaţa mea pentru o iubire“, piesă ce în anul 1996 îi aducea şi Monicăi Anghel Cerbul de Aur.    În vârstă de doar 17 ani, Inis a fost extrem de emoţionată şi a declarat că această victorie este cea mai importantă din cariera sa.

Ocupanţii locurilor 1, 2 şi 3 au primit câte o statuetă de aproximativ 3 kilograme şi 21 de centimetri, placate cu aur, argint, respectiv bronz.  Premiul I i-a revenit belgianului Olivier Kaye, care a impresionat cu interpretările melodiilor „Să nu-mi iei niciodată dragostea“ şi „Goodbye Philadelphia“. Pe lângă trofeul Cerbul de Aur placat cu aur, cântăreţul din Belgia a cucerit şi spectatorii şi telespectatorii, fiind recompensat şi cu Premiul publicului.

Locul secund, un trofeu placat cu argint, i-a revenit cântăreţei Antonia Gigovska din Macedonia, care a prezentat piesele „Cât de frumoasă eşti“ şi „And I’m telling you“.

Podiumul a fost completat de Kelly Joyce din Franţa, care a primit un trofeu placat cu bronz. Cântăreaţa a ales celebra piesă românească „Of, inimioară“ şi „Rendez-vous“

Au mai fost acordate şi premii speciale, după cum urmează:   Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti – Raluca Blejuşcă (România)   Premiul Municipiului Braşov – Ryan O’Shaughnessy (Irlanda)   Premiul Judeţului Braşov – Damiano Borgi (Italia)   Premiul Presei Festivalului Ovidiu Anton (România)   Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune – Lidia Isac (Moldova)

sursa foto: www.tvr.ro
sursa video: www.youtube.com