ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE, DIN TRANSILVANIA

O echipă de tineri vor să realizeze o sală la Arcalia unde copiii să învețe tehnici de cățărat

O echipă de tineri și-a propus să realizeze o construcție unde copiii, dar și adulții, să învețe tehnici de escaladare. E vorba de o sală cu funcționalități specifice acestui sport. Membrii echipei au început o strângere de fonduri pentru a începe investiția.

,,Proiectul asociației sportive S.A.S. Adventure constă în construirea unei săli de escalada, centrat atât către copii, cât și către adulți, în Arcalia (17 km de Bistrita), în județul Bistrița-Năsăud. Proiectul se ridică la suma de 70.000 euro, sala (280mp) fiind pusă la dispoziție de către un membru al asociației. Ne vom diferenția de celelalte săli de escalada (Cluj, Targu Mures) prin spațiul mare de cățărat, tiroliana plasată diagonal pe hală și prin faptul că va fi prima sală de escalada din județul Bistrița-Năsăud.  Motivația o reprezintă pasiunea noastră pentru promovarea acestui sport în România, nevoia oamenilor de a găsi activități noi pentru ei și pentru copiii lor și de asemenea, dezvoltarea din ce în ce mai mult a acestui sport, fiind propus ca probă pentru Jocurile Olimpice din 2020.

Menționăm că avem o sponsorizare în valoare de 15.000 de la TERAGLASS, dar mai avem nevoie de sprijin din partea dumneavoastră 🙂

Prin urmare, vă așteptăm să ne sprijiniți în continuare prin donatii, share-uri, un pic de reclamă sau dacă cunoasteti pe cineva care doreste să ne sponsorizeze proiectul, nu ezitati să ne contactati. Nu ne dăm bătuți!
Over!
https://www.youcaring.com/asociatiasasadventuresasadventure…
RO91BTRLRONCRT0356774301 – cu mențiunea ,,Sponsorizare sală de escaladă Asociația S.A.S. Adventure”.

Imagine cu amplasamentul

Servicii 

Cooperativa de escaladă va fi o sală de escaladă cu servicii complete, care oferă escaladă la liber, lecții, programe pentru copii, disponibilitate pentru grupuri, închirieri de echipamente și competiții.

Descriere sală

Zona de escaladă va include pereți de escaladă verticali, pereți de escaladă cu inclinație pozitivă/negativă, diedru de bouldering și o tiroliană de 28m, plasată diagonal pe hală. Clădirea va avea 30 de locuri de parcare disponibile, cu acces dinspre strada principală.

Echipa

Echipa asociatiei este formată din Rusu Emanuel – fost schior de performanță și militar, cu o experiență vastă în escaladă și hiking, Iulia Oltean – militar de carieră, Nisioiu Constantin – fost sportiv de performanță in schi alpin și preparator de schiuri, Gabriel Chis – inginer de automatică, Andrei Roșca – inginer proiectant de structuri, specialitate construcții civile, industriale și agricole, Anca Coroian – expert contabil și Simona Chis – contabil. Împreună, dorim să realizăm acest proiect, având un obiect comun – construirea unei săli de escaladă”, menționează membrii asociației.