ACTUALITATE

O femeie a căzut cu mașina 75 de metri într-o prăpastie. După 7 zile a fost găsită de poliție

O femeie din Oregon, care a dispărut acum o săptămână, a fost găsită în viaţă, la baza unei stânci de lângă ocean, în  California. Angela Hernandez a avut un accident de maşină, plonjând cu SUV-ul său într-o prăpastie.
Locul inaccesibil unde a avut loc accidentul a împiedicat-o să poată părăsi zona, scrie CNN. Angela conducea din Portland înspre Lancaster, pentru a-şi vizita familia.
Pe 6 iulie, la ora 08.00, şi-a anunţat familia că va continua să conducă, după care nu a mai dat niciun semn şi telefonul a fost închis. Autorităţile au început să o caute, când familia ei le-au alertat, spunând că nu au mai reuşit să comunice cu ea. Poliţia a spus că folosea des reţelele de socializare şi lipsa de comunicare a fost privită ca un semnal de alarmă. Poliţiştii au refăcut o parte din traseul femeii, datorită camerelor de supraveghere din diferite puncte de pe drum, însă căutarea a fost întreruptă din cauza condiţiilor meteo.

Doi oameni, care se plimbau în zonă, au observat maşina distrusă de la baza stâncii şi au apelat numărul unic de urgenţă 911. Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale Monterey County a declarat că maşina a căzut aproximativ 75 de metri în prăpastie şi s-a scufundat parţial. Hernandez a reuşit să se salveze din autoturism, însă a rămas blocată în locul respectiv, care era inaccesibil.Conform poliției, femeia a supravieţuit folosind furtunul de radiator din maşină, pentru a lua apă dintr-un pârâu din apropiere.

Foto: sunluisobisho.com