ACTUALITATE

O fetiță de 10 ani din Brăila a fost răpită de pe stradă, bătută și violată de doi bărbați

Scene dramatice în Brăila: o fetiță a fost răpită de pe stradă și violată de doi bărbați.

Scene greu de imaginat în Brăila. O fetiță în vârstă de 10 ani a fost răpită de doi bărbați și apoi violată. Ar fi vorba despre doi bărbați cunoscuți în lumea interlopă din Brăila.

Cei doi bărbați – de 20 de ani, respectiv 30 de ani, au găsit-o pe fetița de 10 anișori pe stradă, în apropierea casei unde locuiește, a fost răpită, bătută, violată, apoi abandonată pe stradă, scrie Adevărul.

Întâmplarea a avut loc duminică seara, în jurul orelor 18:30 – 20:30, în cartierul Vidin din Brăila. Zona respectivă este cunoscută pentru ”stăpânirea” pe care o are lumea interlopă. Atunci când fetița a fost răpită, a început să țipe, însă a fost lovită pentru a tace. Unul dintre violatori a declarat faptul că fetița ar fi mers voit cu ei.Conform sursei citate, timp de două ore, fetița a fost dusă într-un apartament, au bătut-o cu pumnii și picioarele, apoi au supus-o la perversiuni sexuale și au violat-o. În același timp, micuța era amenințată cu moartea.

Duminică seară, în jurul orei 20,30, fata a fost abandonată în stradă, desfigurată, plină de sânge şi în stare de şoc. Atunci, a fost descoperită de un trecător care a dus-o acasă. Nici el, nici familia fetei nu a anunțat poliția. Luni, mama fetei a mers la Spitalul de Urgență din Brăila.Cei doi agresori au fost identificați și prinși chiar în cursul zilei de luni. Unul dintre agresori a fost eliberat din închisoare recent. S-a emis un mandat de reținere pentru 24 de ore.