LIFESTYLE

O năsăudeancă, în haină militară, la Vocea României. Video

Diana Iftimie de 19 ani din Năsăud, studentă la Academia Tehnică Militară ,,Ferdinand I” din București, a participat, în seara zilei de 25 octombrie, Ziua Armatei României, la audițiile pe nevăzute de la ,,Vocea României”, sperând să cucerească jurații și să ajungă în etapa următoare a competiției.

Îmbrăcată în uniforma militară, tânăra a interpretat piesa Raggamuffin, dar, din păcate nu a reușit să convingă pe niciunua dintre vedetele juriului să se întoarcă. Jurații i-au explicat că nu a fost destul de convingătoare, că nu a reușit să scape de uniforma militară, la modul figurat, și nu a reușit să dea strălucire, prin vocea sa, cântecului pe care a ales să-l interpreteze pe scenă.

,,Parcă nu ai putut rupe o pojghiță de gheață care să facă acest cântec să strălucească. Parcă nici nu a avut frecvențe înalte vocea ta ca să muște din cântec” i-a spus năsăudencei, Tudor Chirilă, în timp ce Smiley, a fost de părere că: ,,A fost o bucurie să aud acest cântec cântat de tine la Vocea României, doar că trebuie să scapi de uniformă, nu la propriu, la figurat. Dacă reușeai să ne faci atenți la libertatea cu care cânți piesa asta, dacă scăpai la uniformă la figurat, poate nu mai eram atenți la restul detaliilor”.

Astfel, deși i-a explicat lui Pavel Bartoș, înainte de a ajunge pe scenă, că a lăsat muzica pe locul doi pentru a-și face, mai întâi o carieră, dar că ar vrea să recupereze acum, Diana Iftimie va trebui să se concentreze, în continuare, pe cariera militară pe care ales-o, după cum a menționat, pentru un viitor mai sigur, o carieră stabilă, și, nu în ultimul rând, pentru a-și învinge timiditatea.

Sursă foto: captură video, Diana Iftimie-Facebook

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, în aer liber