DIN TRANSILVANIA, LIFESTYLE, EDUCAŢIE/CULTURĂ

O noapte furtunoasă la Electric Castle. Organizatorii festivalului au amânat începerea evenimentelor

Distracţia Electric Castle s-a mutat la Cluj Napoca. Iar prima seară a fost una furtunoasă. Cu două ore înainte de începerea concertului, primul invitat a fost o ploaie puternică. Evenimentele au început cu întârziere, dar cu toate acestea, sute de petrecăreţi s-au distrat ore bune în Piaţa Unirii, dar şi în celălalte zone amenajate pentru evenimente.

Furtuna care s-a abătut asupra orașului Cluj-Napoca a inundat mai multe străzi din cauza canalizării care nu a mai făcut față debitului mare de apă. Sub un pod, o mașină a fost acoperită aproape complet. Și câteva subsoluri și garaje subterane au fost inundate, iar din cauza vântului, un copac a fost pus la pământ. Organizatorii festivalului Electric Castle au amânat începerea evenimentelor.

Organizatorii au renunțat la scena principală, pentru a fi evitată aglomerația. Au fost amenajate în schimb nouă zone din centru pentru concerte, conferințe și relaxare.

Zilele viitoare sunt așteptați să concerteze Zdob și Zdub, Vița de Vie, Irina Rimes sau Subcarpați. Accesul la evenimente se face fie în baza adeverinței de vaccinare, un rezultat negativ al unui test PCR sau antigen sau un certificat emis de DSP care demonstrează că participantul a trecut prin boală.