DIN TRANSILVANIA

O stradă din Bistriţa, aflată în stare perfectă, a fost decapată de la un capăt la altul

Primăria Bistriţa a început un program de reparare/reabilitare a străzilor din municipiu. Ceea ce părea la început un lucru bun şi necesar, s-a transformat într-un program fără nicio logică. Multe dintre străzile selectate de reprezentanţii primăriei se află într-o stare foarte bună, în timp ce zeci de străzi sunt într-o stare foarte proastă şi au rămas pe dinafară. Un exemplu e strada Ursului, o stradă cu sens unic, foarte puţi circulată, care a fost modernizată în anul 2006 şi care nu necesita nicio intervenţie. De asemenea, tot în centrul oraşului au avut loc intervenţii pe străzi care arătau foarte bine şi care au fost asfaltate nu cu mult timp în urmă, exemplul fiind strada Cerbului sau strada Zimbrului.

“Locuiesc pe strada din imagine. Primăria îmi asfaltează strada care este într-o stare impecabilă.

Am fost inițiator al proiectului de modernizare a străzilor în 2005. Multe străzi erau impracticabile. Strada Ursului a fost reabilitată în 2006. Ieri strada arăta foarte bine, astăzi strada a fost decapată și urmează să fie turnat asfalt. O lucrare absolut inutilă. Bani aruncați.

Strada Ursului e slab circulată și era într-o stare foarte bună. Sunt zeci de străzi, cum e strada Industriei, foarte circulate și care sunt într-o stare foarte proastă, denivelate, unde trebuia să se intervină de mult timp.

Simt o datorie să spun lucrurile astea. Nu e o critică, dar foarte, foarte mulți bani s-au dus în acești ani pe pietruiri și nu se rezolva problema, iar astăzi se asfaltează străzi asfaltate. Inexplicabil.

Foto: 08.08.2019″.

Alin Seserman

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber