O tânără angajată a unei primării de 8000 de locuitori a atras mai multe fonduri europene decât toată Primăria Constanța

O angajată în vârstă de numai 29 de a ani a Primăriei Babadag a atras mai multe fonduri europene decât toată Primăria Constanța. Alina Maria Ivăncescu s-a angajat la Primăria Babadag în 2015, după ce a căutat un loc de muncă în Constanța timp de un an.

„Căutasem în Constanța timp de aproape un an de zile un loc de muncă pe specializarea mea, dar m-am lovit de veșnica problemă cu lipsa experienței. Restul joburilor din alte domenii erau prea prost plătite pentru a-mi permite să rămân și să mă întrețin în Constanța (chirie, facturi, mâncare etc). Am aflat de acest post, de Inspector Fonduri Europene, la Primăria Babadag. În orașul meu natal, unde nu eram nevoită să plătesc chirie, indiferent dacă salariul era mic (și era mic, și încă este). M-am prezentat la concurs și iată-mă aici de trei ani de zile.”, a spus aceasta, pentru sursa citată.

Valoarea totală a proiectului este de 16.903.729,60 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 16.796.418,47 lei.

„Practic, prin acest proiect, 560 de locuitori ai orașului vor primi servicii sociale, medicale sau educaționale în funcție de nevoile  fiecăruia. Spre exemplu, 120 de copii ante-preșcolari, preșcolari și școlari vor beneficia de servicii educaționale, sociale, medicale și anti-discriminare. Alți 20 de copii și tineri vor beneficia de servicii de alfabetizare, medicale și anti-discriminare. Apoi, 280 de adulți vor beneficia de măsuri de ocupare a forței de muncă, medicale și anti-discriminare, iar 80 de adulți vor beneficia de servicii de consiliere educațională, medicală și anti-discriminare. Nu în ultimul rând, zece adulți vor beneficia de servicii juridice și medicale, 50 de vârstnici vor beneficia de servicii sociale, medicale și anti-discriminare, iar 70 de gospodării vor beneficia de servicii de îmbunătățire a locuințelor.”, scrie Presshub.ro.

Performanța tinerei din Babadag o depășește pe cea a Primăriei Constanța, care a atras, anul trecut, fonduri europene de 0,69 de lei pe cap de locuitor.

 

Recommended For You

1 Comment

  1. Nu cred ca intereseaza pe nimeni ce vrea Iohannis. NU A FOST PRESEDINTELE MEU..AU TRECUT CUNCI ANI SI informatiile primite despre cel aparut din senin de la revista justitiarul.sibiu.ro s-au dovedit a fi reale. Un politruc, cum s-a auto definit. Unul de foarte slabă factură. Unul care a daruit FDRG valorile Sibiului, unul care a adus la PRIMARIA SIBIULUI exclusiv sași care au toate motivele sa il aplaude cabd avere la sedinta duminicală.
    VOTUL MEU VA FI NUL LA REFERENDUMUL ORGANIZAT DE INDIVIDUL, INCA CHIRIAS KA COTROCENI CU FACTURILE PLATITE DE TOTI CETATENII
    😧😠

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.