LIFESTYLE

O tânără româncă a făcut senzaţie la o secţie de vot din diaspora

 

O tânără româncă a impresionat asistența la o secţie de votare din străinătate după ce a cântat o frumoasă melodie patriotică. Potrivit https://www.stiridiaspora.ro/, românca este din Slatina și a votat la o secție din Spania. Tânăra a cântat melodia ,,Acasă-i România” a cântăreței de muzică populară Laura Olteanu,  fiind acompaniată de alți români aflați, în acel moment, în secția de votare.

Înregistrarea cu tânăra română cântând a fost postată pe rețelele de socializare și a adunat rapid mii de distribuiri și de comentarii în care este felicitată pentru prestația artistică, dar și pentru faptul că și-a exercitat votul.

Iată câteva dintre miile de mesaje ale internauților:

,,Bravo!!!! O lecție pentru românii din țară care nu se gândesc să meargă la vot!!!”

,,Felicitări dragă româncuță patriotă. Esti minunată ești o adevărată ROMÂNCă. Sănătate și să ne ajute Dumnezeu la toti românii!”

 ,,Toti votăm pentru că ca suntem români și acasă avem pe cei dragi!!! D-zeu sa ne ajute!!”

,,Felicitări, acest cântec ar trebui să fie Cântecul Diasporei!”

,,Ne-ai rupt sufletul și așa rupt, fată frumoasă și dragă!!!Frumoasă lecție ne ai dat…Felicitări și Bunul Dumnezeu să vă ajute pe toți românii noștrii dragi plecați în lumea asta mare, să vă întoarceți cu bine și cu drag în țară!!!Dumnezeu să vă ocrotească!!