OPINII

O ţară pe mâna trădătorilor

Autor: Ciprian Mihali

Cred că nu mai trebuie să ne fie frică de cuvinte. În aceste zile, animat de interese obscure sau doar de nemernicia propriului caracter, infectul personaj Tudorel Toader desăvârşeşte un act de înaltă trădare. Slugă perfectă a unei reţele de infractori care au pus stăpânire pe ţară, TT este complice la distrugerea ideii de dreptate în România.
E greu să ştim de are de câştigat personal acest individ obscen. Glorie? Bani? Protecţie? Orice ar câştiga, acest câştig nu poate fi pus nicidecum în balanţă cu ceea ce se pierde pentru o ţară întreagă. Prin manevre de o ticăloşie fără seamăm, a reuşit să bată şi ultimul cui în sicriul DNA şi al luptei anticorupţie din România. Practic, prin ordonanţa dată ieri, o adunătură de inşi lipsiţi de educaţie, de morală, de curaj şi de caracter, au îngropat pentru o vreme speranţele românilor de a-i vedea pedepsiţi pe cei care le-au răpit şansa la o viaţă mai bună în ultimii 30 de ani.

De aproape doi ani încoace, Partidul-Stat Dragnea a dus o luptă necruţătoare împotriva poporului român, împotriva şansei României de a se afirma ca ţară demnă în Europa şi în lume. Azi, graţie prostituţiei la care s-a dedat cel mai abject jurist post-decembrist, PSD a câştigat o luptă. Iar victimele ei se văd: Statul Islamist dimpreună cu regimul dictatorial al lui Assad, cu toate crimele lor oribile, nu au „reuşit” să alunge din Siria în 2017 atâtea victime câte a reuşit să alunge din România clica lui Dragnea, Tudorel, Nicolicea şi ceilalţi de teapa lor.

Iar dacă mâine, când vor ieşi public să-şi ascundă încă o dată mizeriile dând vina acum nu pe homosexuali, ci pe musulmani, să vă gândiţi de două ori înainte de a identifica adevăraţii terorişti, cei care au luat captivă o ţară, care au trimis la moarte pe şosele şi în spitale zeci de mii de oameni, cei care au alungat din România sute de mii şi milioane de năpăstuiţi. Nu există radicalism mai feroce decât cel al hoţilor şi bandiţilor care au distrus şansa la o viaţa mai bună pentru generaţii întregi de români.

Nu există pedeapsă suficient de aspră în Codul Penal românesc pentru judecata care îi aşteaptă pe aceşti ticăloşi. Dar ce e sigur este că nu vor rămâne nepedepsiţi, pentru că dintotdeauna şi oriunde în lume dreptatea sfârşeşte prin a învinge.