ULTIMA ORĂ, ACTUALITATE

OFTA MEDICAL CLINIC s-a deschis la Bistrița.

O nouă clinică de oftamologie s-a deschis în Bistrița, pe strada Republicii 55. Echipa de specialiști e formată din medicii Rareș Bodnariuc, Ionela Duma și specialistul optometrist Adriana Tompa, pregătiți pentru intervenții moderne și complexe, iar dotările sunt de ultimă generație.

,,Am creat Ofta Medical Clinic dintr-o mare pasiune pentru oftalmologie și pentru a veni în ajutorul pacienților prin experiența deosebită a medicilor noștri și aparatura de ultimă generație de care dispune clinica noastră.

Medicii Ofta Medical Clinic tratează pacienți din întreaga țară de peste 10 ani, în special în orașele Cluj-Napoca și Bistrița, iar decizia de a înființa o clinică specială de oftalmologie în Bistrița a venit natural din dorința de a oferi pacienților din zonă cele mai bune tratamente și soluții fără ca aceștia să fie nevoiți să se deplaseze în alte orașe.

Atenția pentru fiecare pacient, empatia și ambiția de a găsi cel mai bun tratament pentru fiecare caz în parte sunt doar câteva din principiile după care ne ghidăm și care ne recomandă”, e precizarea echipei medicale.


Clinica oferă o serie diversificată de servicii, de la consultații simple până la intervenții chirurgicale. Aici e oferta completă de servicii.

Programul clinicii este de luni până vineri între 8 – 20, iar sâmbătă între 8 – 14.