Opoziția a citit moțiunea de cenzură în plenul Parlamentului. Votul moțiunii va avea loc miercuri, 27 iunie

,,Adoptarea moțiunii de cenzură ar fi un pas mare spre normalitate. România a făcut pași mari înapoi în acești ani de guvernare PSD-ALDE. Nu cred că parlamentarii coaliției de guvernare sunt încântați de prestația prim-ministrului și a majorității miniștrilor. Dimpotrivă! Se văd cu ochiul liber amatorismul, incompetența și lipsa autorității membrilor Guvernului.

Dragnea nu lasă nimic necontrolat, iar asta are consecințe negative asupra întregii administrații centrale și a economiei în general.

Nimic nu merge în acest moment, iar instituțiile sunt blocate pentru că problemele personale ale lui Liviu Dragea virusează întreaga administrație publică. Este cea mai urâtă perioadă postdecembristă. PSD-ALDE are întreaga responsabilitate pentru ce se întâmplă, dar totodată pot îndrepta situația dacă vor vota moțiunea depusă. Cel puțin o parte dintre parlamentarii coaliției majoritare sunt convinși de răul care se propagă în întreaga societate.

Sper ca acești colegi parlamentari să conștientizeze că nu fac neapărat un bine opoziției, ci fac un bine țării și cetățenilor de bună credință”,a precizat secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău înainte de citirea moțiunii depuse de PNL și USR.

Am prezentat astăzi, în plenul Parlamentului, textul moțiunii de cenzură. Cine are onoare, ține la demnitatea României și îi respectă pe români va vota această moțiune.

Publicată de Robert Sighiartau pe Luni, 25 Iunie 2018

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.