DIN TRANSILVANIA, ECONOMIC

Oradea. Investiție de 4 milioane de euro într-un service auto

MHS Truck & Bus Group a investit 4 mil. euro într-un service auto la Oradea, cel de-al 9-lea service MAN din cadrul reţelei naţionale. MHS Truck Service mai deţine ateliere de service proprii în Bucureşti, Otopeni, Braşov, Sibiu, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bacău. De asemenea, în cadrul reţelei funcţionează şi 5 parteneri de service autorizaţi în Iaşi, Slatina, Oradea, Piatra Neamţ şi Baia Mare, astfel asigurându-se o acoperire naţională completă.

”Decizia de a inaugura sediul de la Oradea în această perioadă dificilă a venit din dorinţa de a susţine sectorul de transport românesc şi de a genera noi locuri de munca în zona respectivă.” a declarat Michael Schmidt, Preşedinte MHS Holding.

Noul sediu MHS Truck Service Oradea este situat pe drumul european E60/DN1, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borş. Acesta  se întinde pe o suprafaţă de 12.000 mp, dintre care 2.800 mp sunt alocaţi clădirii de birouri şi atelierului, iar restul de 9.200 mp sunt destinaţi parcării  camioanelor care vor veni la service şi autovehiculelor noi destinate livrării.

Atelierul MHS Truck Service Oradea dispune de 4 canale de lucru şi un canal destinat verificării ITP. În atelier vor fi asigurate 16 posturi de lucru pentru specialiştii productivi care vor efectua lucrări de mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie şi ITP, respectiv un număr de 8 posturi de lucru pentru personalul TESA, în această unitate desfăşurându-şi activitatea un număr total de 24 de angajaţi.

”Valoarea investiţiei în atelierul MAN din Oradea se ridică la 4 milioane euro şi reprezintă un pas important în dezvoltarea reţelei de service şi a mărcii MAN în România”, a completat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.