LIFESTYLE

Pagina de Facebook a Poliției Române, în pauză după izbucnirea cazului ,,Caracal”

Deși postările erau frecvente, în fiecare zi, pe pagina de Facebook a Poliției Române, după izbucnirea cazului de la Caracal, această pagină a intrat în pauză. Astfel, ultima postare de pe pagină, din data de 26 iulie 2019, este următoarea:

,,În perioada 16 – 17 octombrie 2019, Serviciul de Psihosociologie din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române organizează a XII-a ediţie a Simpozionului Naţional de Psihologie al Poliţiei Române – PSIMPOL „Siguranța și încrederea valorizate în relația psiholog-beneficiar”.

După ce cazuld e la Caracal a devenit public, postarea a atras furia internauților, mii de comentarii negative fiind înregistrate la această postare.

Iată câteva dintre acestea:

,,Felicitari pentru cazul Caracal, siguranta si incredere 100% !”

,,În numele cetățenilor care va vor plăti pensiile speciale, va rog, scutiti-ne de postarile jalnice de pe Facebook si începeți să vă faceți treaba pentru care sunteti plătiți, că nu munciti degeaba. RUȘINE! 
Intră toate maimutele in sistem si ne mirăm de ce nu merge treaba”.

,,Rusine sa va fie
Pt colegul vostru v ati strans cu miile, caini, elicoptere, tot tacamul. 
Cand un copil de 15 ani va spune ca a fost rapid actionati dupa 19 ore, ba 19 ore.
Rusine militia romana!”

,,In cazul babutelor ce vind patrunjel actionati cu rapiditate si maxima “eficienta”
Dar in cazul unei fete ce suna de 3 ori si e in pericol de a fi transata la propriu cum actionati tablagiilor? Ce ne ramane de facut, institutia ce trebuie sa ne protejeze numai asta nu face. In cazul asta ne luam topoare si pistoale dupa noi, cine mai are incredere in voi ba incompetentilor?”

,,In loc sa fiti niste panselute ofuscate si sa intentati proces trupei Parazitii pentru o piesa, mai bine dovedeati ca exagereaza ei prin fapte! A murit un copil din cauza voastra! Scutiti-ne de postari elogioase la adresa colegilor vostri! #sigurantasiincredere, dar nu in politia romana!