ACTUALITATE, ECONOMIC

Până în 22 martie, locuitorii din capitală și din reședințele de județ pot vota prioritățile de dezvoltare ale orașului în care trăiesc

Sunt ultimele zile în care locuitorii municipiului București și cei ai reședințelor de județ din România pot vota prioritățile de dezvoltare ale orașelor în care trăiesc, în cadrul Campaniei ,,Alege Prioritățile Orașului Tău” demarată de Federația Zonelor Metropolitane, Aglomerărilor Urbane din România, în parteneriat cu Banca Mondială și UrbanizeHub.

Cele două instituții care au demarat această campanie, au identificat, cu sprijinul autorităților publice subnaționale (primăriile orașelor reședințe de județ, consilii județene, prefecturi) o serie de proiecte prioritare, pentru capitală și pentru fiecare oraș reședință de județ din țară.

Cei care doresc să se implice și să aleagă prioritățile de dezvoltare ale orașului în care trăiesc. trebuie să acceseze link-ul următor: kwiksurveys.com/s/e7k9afsk, să aleagă orașul în care trăiesc și, mai apoi, să ierarhizeze proiectele generate pentru orașul respectiv prin atribuirea de numere de la 1 la 10 (1-pentru proiectul cel  mai important).

Mai multe detalii se pot obține pe pagina de Fecebook: Prioritățile Orașului Tău / Facebook .
Sursă foto: FB – Prioritățile Orașului Tău