Parcul industrial Câmpia Turzii a atras investiţii de 5,2 mil. euro de la trei companii care vor crea 90 de locuri de muncă.

Parcul industrial Câmpia Turzii din judeţul Cluj, operaţional din 2016, a atras investiţii de 5,2 mil. euro de la trei companii care vor crea 90 de locuri de muncă. Primii investitori din parcul din Câmpia Turzii sunt Marco Plast, Sosim Trans şi Berg Banat.

„Parcul industrial are momentan trei rezidenţi care au ocupat patru parcele din cele cinci existente. Cele trei companii şi-au asumat investiţii de 5,2 milioane de euro şi crearea a 89 de noi locuri de muncă“, a spus Remus Matei, directorul parcului industrial Câmpia Turzii.

Teritoriul parcului industrial este o zona situată la iesirea din municipiul Câmpia Turzii, spre muncipiul Turda, detinut de muncipiul Câmpia Turzii. Acest teren este proprietatea municipiului Câmpia Turzii în suprafată de 5,49 ha. Administrația parcului:
Parcul industrial Câmpia Turzii funcționează sub directa gestionare și administrare a SC Parc Industrial Câmpia Turzii SA, societate cu capital majoritar de stat ce are ca acționar majoritar municipiul Campia Turzii.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.