Pârtia Cocoș se deschide în acest sfârșit de săptămână. Vezi anunțul făcut de primar

Primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu a trimis un comunicat presei prin care anunță deschiderea Pârtiei Cocoș, în acest sfârșit de săptămână.

,,Invit cetăţenii municipiului Bistriţa la deschiderea Pârtiei „Cocoş” care va avea locvineri, 26 ianuarie 2018. Programul de funcţionare al telescaunului va fi între orele 9.00– 16.00, iar preţul unui abonament de o zi pentru adulţi este de 30 de lei. Preţul unui abonament de o zi pentru tinerii între 15 şi 18 ani şi persoanele peste 65 de ani este de 20 de lei, iar pentru copii preţul abonamentului este de 10 lei. Reamintesc că Pârtia „Cocoş” are o lungime de 1300 m, transportul pe cablu este asigurat de telescaun cu 4 locuri, iar capacitatea de transport este de 1300 de persoane pe oră. La baza pârtiei sunt amplasate spaţii destinate alimentaţiei publice şi centre de închiriere a echipamentelor sportive”, a precizat primarul Crețu.

Recommended For You

2 Comments

  1. oare o poza de la fata locului nu ai gasit???stimate ziarist! nu de alta, dar sa nimereasca locul cei ce nu au mai avut de a face cu ,,dealul cocos,,.ca altfel, cauta brazi si zapada imaculata…pe la prislop poate!!!

  2. Crețu face inaugurarea unui proiect megalomanic in cinstea mentorului său, nicolae ceaușescu, de ziua de naștere a distatorului comunist. După două zile nu se va mai putea schia, zăpada este prea puțină și se va ajunge la pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.