Participare record la Cupa României la Concurs Complet de Echitație de la Tîrgu Mureș

Peste 2.000 de spectatori au asistat la Concursul Complet de Călărie organizat de Clubul Hipic Romsilva, sub egida Federației Ecvestre Române, la Baza Hipică a Depozitului de Armăsari Târgu Mureș, în perioada 20 – 22 iulie.

Competiția a întrunit 44 de starturi la Proba Completă, iar pe lângă acestea au avut loc și probe de dresaj, obstacole pentru ponei și demonstrații de atelaje cu ponei.

80 de concurenți de la 15 cluburi hipice din țară participă în aceste zile la competiția organizată de Clubul Romsilva Tîrgu Mureș și Federația Ecvestră Română, la Depozitul de armăsari de pe strada Insulei.
La Cupă se adaugă etapa de Dresaj și Sărituri peste Obstacole, probe de Ponei și demonstrație de Atelaje cu Ponei.
Reprezentantul organizatorilor este antrenoarea Clubului Romsilva, Mădălina Henteș.

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Fotografia postată de Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

foto: Romsilva

Regia Națională a Pădurilor-Romsilva administrează Hergheliile de Stat din România de 16 ani, prin Direcția de Creștere, Exploatare și Ameliorare a cabalinelor de Rasă, păstrând patrimonial genetic al cabalinelor de rasă. Direcția cuprinde 12 herghelii, 4 depozite de armăsari, cu aproape 3.000 de cai din rasele Pur Sânge Englez, Pur Sânge Arab, Semigreu Românesc, Lipițan, Furioso – North Star, Gidran, Trăpaș Românesc, Cal de Sport Românesc, Cal de Bucovina sau Shagya.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.