DIN TRANSILVANIA

Pentru cine faceți voi stadion? 

Primii 3 clasați în opțiunile bistrițenilor în alegerile locale au declarat că vor ”salva” Gloria și stadionul care are denumirea de Jean Pădureanu și au promis că nu vor demola nimic. Au declarat că vor salva și gloria echipei. Cum ? Nu știm, dar vom afla.

Acum, după campania de la locale, ar fi cazul să se treacă la lucruri serioase și să se uite de euforia promisiunilor deșarte. Nici 5% din ce s-a promis în campania pentru locale nu se vor realiza în cele mai multe orașe sau comune. Cred că mulți primari și consilieri care au ajuns pe funcții realizează asta. Rămâne de văzut dacă deciziile și abordarea viitoare e una rațională sau unii vor rămâne în campania electorală încă 4 ani.

Nu știm exact la ce s-au gândit aleșii dar poate ne spun cum vor intra în posesia stadionului, dacă au idee cât ar costa reabilitarea completă a tot ce e acolo și nu în ultimul rând pentru cine se fac aceste lucruri?

Domnilor, ați luat în calcul soluția de DEMOLARE A ACTULULUI STADION și extinderea parcului municipal? Nu ați luat fiindcă v-a fost frică de reacția oamenilor care comentează despre subiectul respectiv dar astăzi suntem în altă etapă. Una post alegeri. Actualul parc este extrem de aglomerat, iar acest centru al orașului are nevoie ca de aer de noi spații deschise. Bistrița a avut echipă, iar o echipă adevărată nu se construiește doar prin faptul că vrei asta. Mai trebuie să și poți.

Pentru cine faceți voi stadion?