LIFESTYLE

Petrecere de fițe a procurorilor și polițiștilor din Olt și Dolj, la o săptămână după apelul Alexandrei la 112

În timp ce țara fierbea la descoperirile macabre din curtea monstrului din Caracal, mai mulți procurori și polițiști din județele Dolj și Olt, adică județele unde au fost date dispărute cele două fete (Alexandra și Luiza) se distrau de mama focului la o petrecerea de fițe a unui procuror din Dolj.

Potrivit gândul.info, care citează pagina de Facebook Observ tot, petrecerea a fost organizată  în 3 august, pe un ponton de pe Dunăre din dreptul localității Dubova,  la doar o săptămână după reţinerea lui Gheorghe Dincă, bărbatul ce susține că le-ar fi ucis pe cele două fete luate la ocazie.

Potrivit sursei citate, la petrecerea cu animatoare organizate de un procuror din Dolj, Florentin Rizea, cu ocazia zilei de naștere, au participat:  judecătorul Bogdan Cornea de la Judecătoria din Balş, Marin Scaete, şeful poliţiei din Scorniceşti, şi profesorul Cezar Pahonie de la liceul tehnologic din Drobeta Turnu-Severin

Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viaţă ale apropiaţilor mei şi câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitaţi prezenţi nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, aşa cum se observă şi pe filmare. Este prima oară în viaţa mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitaţi”, a declarat procurorul Florentin Riza, pentru Cancan.

Mai jos, videoclipul de la eveniment postat pe pagina Observ tot.

Sursă foto: Gândul.info