Featured, ACTUALITATE, ECONOMIE

Plăţi de peste 70 milioane lei, pentru investiţii realizate prin Programul „Anghel Saligny”

Distribuire articol:

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 70.267.081,64 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 49 de obiective de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru modernizarea drumurilor de interes local şi pentru înfiinţarea sau extinderea reţelelor de distribuţie a apei potabile şi a sistemelor de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

După cum este cunoscut, prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localităţi (apa, reţeaua de canalizare şi gaze) şi reabilitează drumurile şi podurile.

Situaţia plăţilor efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la link: https://www.mdlpa.ro/pages/plati.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (RGPD).

Serviciul Comunicare
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei


Distribuire articol: