PMP cere demisia ministrului educației Liviu Pop

Eugen Tomac, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară: ,,Îi cer premierului Tudose să îl demită de urgență pe ministrul educației – o catastrofă națională.”

,,La mai puțin de o lună până la începerea anului școlar, Liviu Pop a transformat educația într-un teatru de război, revocând din funcții prin fax 13 șefi de inspectorate școlare județene. Preocupat doar de politizarea sistemului de învățământ și de afacerea manualelor (de sport și dirigenție), acesta a devenit o adevărată amenințare la adresa viitorului României. ,,Îi cer premierului Tudose să îl demită de urgență pe ministrul educației — o catastrofă națională”, e declarația președintelui executiv al Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac.

,,Istoria se repetă! Oameni care au responsabilitatea pregătirii noului an școlar ce bate la ușă, care nu au fost numiți politic în funcții, sunt înlocuiți fără nicio explicație plauzibilă, noaptea, ca hoții! Nu poți demite oameni la întâmplare, fără o motivare serioasă, în lipsa unei anchete sau cercetări administrative. Ceea ce face Liviu Pop, recunoscut în mediul academic ca ministrul educației fizice, este inadmisibil”, a mai adăugat deputatul PMP.

,,Domnule prim-ministru, vă rog să aplicați și dumneavoastră aceeași metodă și să îl demiteți de urgență pe Liviu Pop, o catastrofă națională, prin fax. Vă veți scuti partidul de următoarea moțiune de cenzură, pe tema dezastrului din educație, împotriva propriului guvern”, a încheiat Eugen Tomac, președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.