POLITICĂ

PMP, iniţiatorul legii de eliminare a pensiilor speciale, trage încă un semnal de alarmă

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, solicită eliminarea tuturor pensiilor speciale, “măcar acum, când recesiunea bate la uşă şi ne ameninţă cu sugrumarea economiei”.

“Acum, când toţi se înghesuie din nou să spună că vor eliminarea pensiilor speciale, vreau doar să reamintesc că noi am fost întotdeauna împotriva acestei nedreptăţi şi sperăm ca măcar acum, în al doisprezecelea ceas, când recesiunea bate la uşă şi ne ameninţă cu sugrumarea economiei, să oprim risipa banilor şi să eliminăm toate pensiile speciale”, a subliniat, joi, Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

El a menţionat că este singurul parlamentar care, atunci când s-a votat legea prin care s-au instituit pensiile speciale pentru politicieni, a fost la tribuna Parlamentului şi a spus că renunţă la aceasta.

“PMP a fost primul partid care a propus un proiect de lege, semnat de toţi parlamentarii noştri, prin care am cerut eliminarea tuturor pensiilor speciale şi nu am renunţat niciodată la această iniţiativă”, a susţinut Eugen Tomac.

Eugen Tomac: Cum am renunțat la pensia specială ?

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.