ACTUALITATE, POLITICĂ

PMP pune în prim plan părerea cetăţenilor şi lansează o platformă de dialog civic, www.solutiata.ro

PMP lansează www.solutiata.ro, un proiect de dialog civic, pentru a propune proiecte legislative, pe baza soluţiilor oferite de români, în diverse domenii de activitate ca: economie, agricultură, sănătate, educaţie, turism, mediu, ş.a.

România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluţii concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze şi să pună în dezbatere soluţiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluţii şi le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare.

După criza de sănătate ne vom lovi, inevitabil, de o criză economică, iar românii aşteaptă decizii curajoase. Decidenţii au responsabilitatea de a căuta soluţii spre a salva locurile de muncă, pentru a relansa economia, agricultura, turismul şi alte domenii puternic afectate de criza coronavirus.

Pentru a reclădi România este necesară o fundaţie solidă, construită din educaţie, cercetare, un sistem medical bine pus la punct şi un mediu înconjurător în care să respirăm un aer curat.

Fiecare român, în domeniul său de activitate are deja o idee, o propunere, o soluţie pe care o vede aplicabilă în această perioadă. De aceea, am creat platforma www.solutiata.ro.

Pe această platformă, invităm românii să-şi prezinte sugestiile, iniţiativele, soluţiile pe care le consideră potrivite pentru a sprijini România în combatarea crizei.

Fiecare opinie contează, fiecare soluţie este importantă, fiecare sfat va fi apreciat şi analizat de experţii noştri. Cele mai bune sugestii vor fi propuse spre legiferare în Parlamentul României sau prezentate Guvernului României spre a fi adoptate ca parte a pachetului de măsuri anticriză.

Patriotismul înseamnă fapte! România are nevoie de tine! Spune soluţia ta pe www.solutiata.ro.