PNL a depus moțiune de cenzură

,,Am depus moțiunea de cenzură: ,,Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgență națională”!
Acest guvern rușinos este un dezastru pentru țară și el trebuie să plece cât mai repede”,  a spus liderul deputaților  PNL, Raluca Țurcan.

Ea a mai adaugat că: ,,Din punct de vedere economic – Liviu Dragnea și Doamna Dăncilă au bulversat mediul de afaceri; 1,9 milioane de angajați din sectorul privat au veniturile mai mici, iar pensiile celor aflați acum în câmpul muncii urmează să fie furate pentru a acoperi golurile financiare cauzate de incompetența Guvernului.

În ceea ce privește administrația publică: au lăsat primăriile fără resurse, cu obligații suplimentare, fără bani de investiții și de dezvoltare, dependente de pixul ministrului.

În ceea ce privește educația: fără școli noi, fără programe naționale care să reducă abandonul școlar și să crească incluziunea, fără diplome sau certificate care să ateste competențe.

În sănatate – au spulberat coeziunea echipelor medicale, au blocat medicii de familie și au perpetuat lipsuri acute în asigurarea medicamentelor și a consumabilelor din spitale.

Nu în ultimul rând, acest guvern rușinos trebuie să plece pentru că PSD și ALDE încearcă din răsputeri să guverneze pentru hoți. Această guvernare are ca singur obiectiv favorizarea infractorului. Dacă Liviu Dragnea ar fi scris în programul de guvernare că va lua toate aceste măsuri pentru scăpatrea infractorilor și că prim-ministru va fi dna Dăncilă, oamenii nu ar fi votat niciodată așa ceva.

Dna Dancilă a dovedit că nu este în stare de nimic în afară de a aștepta și executa comenzile domnului Dragnea.
Acest guvern incompetent trebuie să plece pentru că este singura soluție ca dl. Dragnea să piardă puterea obținută bolnăvicios, prin instalarea unor marionete la Palatul Victoria și prin conectarea la banii publici.

Guvernarea PSD-ALDE spulberă speranțele a milioane de români că pot reuși în țara lor prin muncă cinstită și că hoții vor suporta rigorile legii. Oamenii vor o țară normală, europeană, guvernată în interes public, nu o țară deturnată de interesele celor certați cu legea.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.