PNL a început campania de susținere a Pilonului II de pensii

PNL  a demarat o campanie națională pentru a informa cetățenii cu privire la Pilonul II  de pensii. Pilonul II de pensii a fost introdus în anul 2007 și este conceput pentru ca beneficiarii să aibă parte de o a doua pensie, la sfârșitul activitității în muncă. În ultimul timp, Guvernul a dat semne că dorește să închidă Pilonul II, iar banii să meargă din nou la fondul de stat.

Primii care au ieșit în stradă sunt reprezentanții PNL Sibiu, care prin vocea primvicepreședintelui, Raluca Țurcan au dat startul campaniei: ,,Sibienii își apără pensiile- aproape 1000 de semnături în mai puțin de două zile!
Chemarea lansată de PNL Sibiu către sibieni de a reacționa împotriva nationalizării Pilonului II de pensii a strâns în mai puțin de două zile 960 de semnături.
Sibienii nu vor accepta nicidată ca vreun partid, cu atât mai puțin unul condus de un condamnat definitiv, să-și bată joc de economiile lor, nu vor permite să le fie confiscat viitorul de către aceeași guvernare care își bate joc de prezent.
Liberalii se vor afla în fiecare zi pe străzi și le vor explica oamenilor cum îi va afecta ceea ce PSD și ALDE pun la cale. Le vom spune cetățenilor ce soluții avem noi și îi vom ruga să ne susțină în lupta cu minciuna și hoția”, precizează organizatorii pe rețelele de socializare.

Fotografia postată de Raluca Turcan.

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.