DIN TRANSILVANIA

PNL Bistrița: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud este sluga PSD!

Susținerea publică a PSD pentru alegerile europarlamentare de mâine de către Prefectul “apolitic” Ovidiu Frenț a fost întărită, contrar legii, chiar și pe pagina oficială a Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Postarea din imagine a stat pe contul public virtual al instituției mai mult de 12 ore, îndemnând ca lumea să voteze PSD, chiar și după încheierea campaniei electorale. Asta in condițiile in care in conformitate cu art.5 din propria legea de organizare, activitatea prefectului se face cu respectarea principiului legalității și imparțialității, iar MAI prin instituțiile prefectului din țară este principalul organizator al alegerilor.

Atitudinea Instituției Prefectului este dată chiar de prefectul Ovidiu Frenț, mai mult membru PSD decât prefect. De altfel, Ovidiu Frenț, în nota specifică a social-democrației românești, nu face altceva decât să încalce legea cu bună știință. Iar dacă nu cunoaște legea este grav, asta însemnând că la cârma unei importante instituții a statului se află un neavenit, un incompetent!

Desigur, în buna tradiție a acaparării țării de către PSD, Ovidiu Frenț este un apărător al democrației doar prin definiție, în realitate acesta fiind un agent electoral!

Ovidiu Frenț a luat Instituția Prefectului pe persoană fizică, așa cum Radu Moldovan a luat Consiliul Județean pe persoană fizică sau cum Ovidiu Crețu și Cristian Niculae au ajuns stăpâni pe Primăria Bistrița.

Infecția intraspitalicească a mentalității pesediste merge pe autostrăzile manipulării curmând orice urmă de democrație ce ar însănătoși spațiul politic bistrițean.

Retragerea postării respective după 12 ore, nu înseamnă că vina Instituției Prefectului și a lui Ovidiu Frenț este mai mică. Lipsesc scuzele publice față de cetățeni. Chiar și față de simpatizanții PSD, întrucât o instituție a statului a încălcat legea, iar cetățenii indiferent de simpatiile politice plătesc pentru buna funcționare a instituțiilor statului, nu pentru osanale aduse partidului și conducătorului iubit ce conduce județul.

Ovidiu Frenț a dovedit, a câta oară, că respectarea legii îi este străină. El respectă indicațiile de partid. Acelea sunt legi pentru oameni care reprezintă prea puțin în procesul de asanare morală a societății. Sau chiar #Nimic.