DIN TRANSILVANIA

PNL Bistrița-Năsăud: “În PSD s-a instalat disperarea”

 Într-un comunicat de presă remis redacției noastre, PNL Bistrița-Năsăud acuză parlamentarii județului din coaliția de guvernare că încearcă să își însușească meritele privind majorarea alocațiilor de stat pentru copii, amendament votat la proiectul de buget pe anul 2019 la propunerea secretarului general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău:

“În PSD s-a instalat disperarea, iar mașinăria de partid condusă în forță de Dragnea se apropie cu rapiditate de prăpastie.

Disperarea atinge cote alarmante în PSD Bistrița-Năsăud, de unde curg fără număr comunicate care de care mai mincinoase și care se bat cap în cap, negând reușita incontestabilă a PNL privind impunerea amendamentului legat de majorarea alocațiilor pentru copii.

Amendamentul Partidului Național Liberal de creștere a alocației a fost corect, însă cei care fac parte din actuala guvernare nu și-au dorit majorarea alocațiilor pentru copii: au votat împotrivă la Senat, au votat împotrivă la Comisia de Buget-finanțe, au votat împotrivă și în plen.

Ziua de 14 Februarie 2019 a fost o zi în care au câștigat copiii României, însă la sediul PSD BN, Ziua Îndrăgostiților nu s-a serbat în roșu, ci în negru.

Supărarea lui Dragnea pentru înfrângerea politică suferită de la tânărul liberal de 29 de ani, Robert Sighiartău, i-a băgat în corzi pe pesediștii bistrițeni conduși de Radu Moldovan, care știe că acum va trebui să umble ca pe bec, întrucât speranța pesedistă bistrițeană, deputatul Daniel Suciu, cel care are bunici în fiecare comună din județ, a buctat-o impardonabil în rolul său de șef peste deputați, unde l-a pus Dragnea la insistențele lui Radu Moldovan, iar acum cineva va trebui să dea socoteală.

Socoteala o vor da și la Dragnea, care știe că acesta este începutul sfârșitului pentru PSD, însă socoteala adevarată o vor deconta în fața alegătorilor care s-au săturat de demagogia și minciunile lor.

Stimați bistrițeni, Partidul National Liberal a reușit acum, prin vocea secretarului general al partidului, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, cu un PSD ostil aflat la guvernare, ca plafonul alocațiilor pentru copii să se majoreze de la 200 la 300 lei și, respectiv de la 84 la 150 lei, la fel ca și în urmă cu cinci ani, când tot cu PSD aflat la guvernare și tot ostil, tot PNL a reușit dublarea alocațiilor de la 42 la 84 lei.

Parlamentarii PSD – ALDE ai județului au votat de fiecare dată împotrivă, contrar susținerilor din propriul lor program de guvenare cu care au mințit cetățenii pentru a câștiga alegerile în 2016.

Au mintit și atunci, mint și acum. Este o formă de manipulare urâtă și, din păcate, ne arată foarte clar că oamenii aceștia nu au niciun Dumnezeu.

Minciuna are însă picioare scurte, ei urmând să dea socoteală în fața electoratului bistrițean.”