DIN TRANSILVANIA

PNL Bistrița-Năsăud: PSD va pierde alegerile europarlamentare

de Elena Gabriela Chelaru

Prezențî astăzi într-o conferință de presă, liberalii bistrițeni, acuză modul de gestionare și de cheltuire a banului public de către cei din coaliția PSD-ALDE care conduce administrația județeană și cea a municipiului Bistrița.

Ioan Turc, președinte PNL Bistrița-Năsăud: “Din cauza atitudini de dispreț față de banul public și față de cetățeni, bistrițenii suferă și agoniseala lor de o viață le este pusă în pericol. Municipiul Bistrița și  județul Bistrița-Năsăud au nevoie de investiții serioase, pentru că vremurile impun acest lucru. Există bani europeni, dar noi ne-am bătut joc de ei, în Bistrița și peste tot în acest județ.”

Diana Morar, președinte OFL Bistrița-Năsăud, consilier municipal PNL Bistrița:Consilierii locali ai PNL au propus digitalizarea serviciilor din Primăria Bistrița. A fost un obiectiv al nostru și vedem că devine obligatoriu pentru a putea oferi servicii moderne cetățenilor. Despre investiții în realizarea de creșe nici nu ar rost să vorbim pentru că bistrițenii s-au lămurit. Ce nu s-a făcut în zece ani, nu se va face nici de-acum încolo. Cel puțin cât timp administrația PSD conduce Primăria Bistrița vom auzi numai scuze și promisiuni. E scandalos ce se întâmplă și trebuie schimbat modul extrem de lent în care funcționează lucrurile la Bistrița. E nevoie de o administrație nouă, cu o nouă viziune, care să respecte cetățeanul și să nu-și bată joc de banul public. Doar așa se poate recupera decalajul dintre municipiul Bistrița și celelalte reședințe de județ din Transilvania.”

Sorin Hangan, Președinte PNL Bistrița, consilier municipal:Au condus ţara o mulţiume de ani din postura de şmecheri pe tarla, urlând că fac ce vor pentru că au majoritate. PSD crede în propriile forţe, adică în Dragnea, în Dăncilă, în Pană, în Iordache, Nicolicea, în Radu, în Suciu şi Niculae. Îndrăzneşte să crezi că ei vor fi strategii dezvoltării naţionale şi locale dacă nu ne prezentăm la vot pe 26 mai. Da, eu mă duc la vot. DA şi la referendum, este singura noastră şansă”.