DIN TRANSILVANIA, POLITICĂ

PNL Bistrița-Năsăud se poziționează în disputa Robert Sighiartău-Rareș Bogdan versus Ludovic Orban

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud a adoptat, prin vot, o rezoluție prin care își exprimă susținerea față de președintele partidului, Ludovic Orban.

“Recunoaștem rezultatul alegerilor de la Congresul PNL din iunie 2017, iar asemenea rezultate nu pot fi schimbate decât tot în urma unui congres. În consecință, îl susținem pe președintele partidului, dl. Ludovic Orban. Totodată, le recomandăm tuturor colegilor noștri să discute problemele de natură internă doar în forurile statutare.

Totodată, le recomandăm tuturor colegilor noștri să discute problemele de natură internă doar în forurile statutare”, semnează conducerea filialei într-un comunicat remis presei locale.

Rezoluția a apărut după ce Rareș Bogdan și Robert Sighiartău i-au cerut demisia public lui Ludovic Orban, fostul premier al României.

E foarte interesant comunicatul, mai ales că Ioan Turc, președintele filialei județene a PNL, a adunat semnături împreună cu Cristian Bușoi și alți brătieni ca ei, pentru demiterea lui Ludovic Orban în 2018, la nici un an de la alegerea lui ca președinte al PNL. Atunci rezultatul alegerilor interne din iunie 2017 nu era valabil, dar este valabil astăzi.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi costum

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi costum

Imaginile sunt din ultima zi de campanie electorală, când Robert Sighiartău și Rareș Bogdan, au fost prezenți la Bistrița pentru a susține candidatura lui Ioan Turc.