POLITICĂ

PNL Brașov susțin candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al PNL

Filiala județeană a PNL Brașov a decis să sprijine candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Într-un comunicat publicat duminică, Biroul Județean al PNL Brașov a anunțat vor susține candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal, urmare a bunei colaborări pe care au avut-o cu acesta pe perioada pandemiei și pentru că “Ludovic Orban este un mare susținător al Brașovului și al proiectelor de infrastructură atât de necesare dezvoltării județului nostru“.
PNL Brașov: Într-un an pandemic 2020, solicitant din atâtea puncte de vedere, Guvernarea PNL condusă de Ludovic Orban a alocat resurse importante județului Brașov.
Cel mai puternic exemplu sunt cele 75 de milioane de lei direcționate pentru construcția Aeroportul Internațional Brașov, proiectul numărul 1 al județului, o investiție ce va avea un impact pozitiv major și asupra zonelor limitrofe precum Covasna, Harghita sau Valea Prahovei.
Sala Polivalentă Brașov, Spitalul Regional Brașov, segmentul de autostradă Cristian-Râșnov, studiul de fezabilitate pentru viitoarea autostradă Brașov-Bacău sunt alte proiecte ce au cunoscut o evoluție accentuată datorită sprijinului primit constant din partea lui Ludovic Orban și a Guvernării PNL.
Liberalii brașoveni apreciază eforturile pe care le-a făcut în calitate de Prim-Ministru pentru a sprijini România în timpul crizei generate de pandemie.
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane în picioare
Votul de susținere acordat în unanimitate în cadrul Biroului Politic Județean Brașov este dovada acestei aprecieri, transformată în suport politic deschis și asumat pentru Ludovic Orban.
“Ludovic Orban este premierul care a susținut cel mai mult județul nostru, iar ca președinte al Consiliului Județean am simțit sprijinul unui premier brașovean în majoritatea proiectelor importante! Fie că vorbim de dotarea cu aparatură medicală a spitalului modular, fie de Aeroportul Brașov sau de proiectele majore de infrastructură rutieră ale județului nostru, Ludovic Orban ne-a sprijinit mereu. Astfel, acest sprijin pentru brașoveanul Ludovic Orban este un pas firesc!” – declarat președintele PNL Brașov, Adrian Ioan Veștea.