POLITICĂ

PNL Caraș-Severin a luat decizia de a-l susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al PNL

Biroul Politic Județean al filialei PNL Caraș-Severin a adoptat astăzi o decizie de susținere la Congresul PNL în favoarea candidaturii președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru un nou mandat în această funcție.

„Rezultatele foarte bune însumate la toate rundele de alegeri din 2019 și 2020, performanța la guvernare în funcția de prim-ministru, precum și modalitatea în care a condus PNL, apreciată de marea majoritate a reprezentanților din administrația locală, constituie argumentele pentru care Biroul Permanent Județean al filialei PNL Caraș-Severin a luat decizia cu unanimitate de voturi”, se arată într-un comunicat.

Liderul județean, fostul ministru PNL de Interne, Marcel Vela, spune: `Îl cunosc pe Ludovic Orban de 30 de ani și am lucrat împreună multă vreme, inclusiv în Guvernul precedent. A reușit să unească partidul, să câștige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România. În plus, aprecierea de care se bucură în rândul membrilor PNL, precum și deschiderea și disponibilitatea față de aceștia întăresc decizia mea personală cât și a filialei de susținere pentru Ludovic Orban”.