POLITICĂ

PNL Maramureș trimite un PSD-ist în “lupta” pentru Primăria Baia Mare

Mircea Cirț (47 de ani), patronul grupului de firme ATP Exodus, a fost desemnat candidatul PNL la Primăria Baia Mare. Omul de afaceri este cunoscut ca un apropiat al primarului în funcție Cătălin Cherecheș, care i-a și atribuit titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Baia Mare.

Liberalii au sperat într-un acord cu USR până în ultimul moment însă conducerea USR PLUS a decis să nu se amestece în legăturile bolnăvicioase ale cuplului Zetea-Cherecheș. După ce mama primarului, Viorica Cherecheș, a fost impusă de conducerea PNL, acum a fost rândul unui alt PSD-ist notoriu, în persoana lui Mircea Cîrț de a fi desemnat candidat pentru Primăria Baia Mare. Cîrț a trimis mesaje tuturor angajaților să voteze PSD la alegerile europarlamentare, asigurându-i de susținerea lui Liviu Dragnea. Mesajul a devenit viral pe grupurile de whatsapp.

Foarte probabil, după această mișcare a băieților deștepți din PNL, se va reface USL Maramureș, liberalii urmând să primească firimiturile oferite de baronul Cătălin Cherecheș, omul care nu face nimic în oraș, dar conduce cu mână de fier orașul.

Nota 4 pentru PNL Maramureș.

Cîrț și Zetea. Foto copertă: 2mnews

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane