ACTUALITATE

PNL va organiza luna viitoare o reuniune a Partidului Popular European

Partidul Naţional Liberal a anunţat că va organiza luna viitoare reuniunea Partidului Popular European, unde se vor dezbate principalele linii ale politicilor PPE pentru viitorii cinci ani, în contextul alegerilor europarlamentare.

S-a stabilit cadrul organizatoric pentru cele două evenimente importante ale Partidului Popular European. Pe data de 16 martie va avea loc reuniunea Partidului Popular European împreună cu reprezentanții Comitetului Regiunilor din cadrul PPE.  PNL va susţine candidatul PPE pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, domnul Manfred Weber, care va prezenta liniile principale de program ale PPE la nivel european pentru următorii cinci ani de zile.

De asemenea, s-a discutat despre organizarea reuniunii PPE de la Sibiu din data de 9 Mai, o reuniune care va fi organizată înaintea reuniunii Consiliului European care va avea loc la Sibiu. Reuniunea PPE la care vor participa reprezentanții țărilor, partidelor care compun PPE, de asemenea, șefii de guverne care fac parte din PPE.