OPINII

Politic, PSD i-a cedat Ardealul lui Viktor Orban

Autor: George Mioc

Politic, PSD i-a cedat Ardealul lui Viktor Orban. Chris Terheș știe de ce…
De când a început această campanie electorală, candidatul PSD Chris Terheș stă pitit. Nu mai bâzâie ca un cintezoi pe la emisiunile lui Gâdea, nu-și mai varsă minciunile pe Facebook, nu e scos în față la vreun miting al partidului. Strategii PSD știu de ce: individul sperie alegătorii. Enervează lumea. Face copiii să plângă. Nu aduce nici un vot, dimpotrivă.
Notorietatea acestui personaj sinistru a stat in faptul că era invitat la Antena 3 unde recita niște minciuni nerușinate, pe placul turnătorului Felix. Acesta e individul care a susținut că, la 10 august 2018, mercenarii sârbi ar fi fost infiltrați între manifestanți pentru a lua cu asalt guvernul. În iulie 2016, când PSD se războia cu ministrul Justiției de la acel moment, Terheș scria că “mascații” ar fi intrat în închisori și ar fi masacrat zeci de protestatari. Numai minciuni ordinare, lansate fără rușine. Acum, când ar putea fi luat la întrebări de cetățeni – nu doar de cetățenii plătiți de turnătorul Felix, Gâdea sau Badea – PSD i-a ordonat să stea ascuns în casă, să nu apară în public.

În fapt, așa cum am mai spus, personajul acesta face parte din alianța subterană a infractorului Dragnea cu UDMR și cu premierul Ungariei, Viktor Orban. Patronul și beneficiarul acestei alianțe se află la Kremlin, bineînțeles. Veți constata, la finalul campaniei, că Dragnea abia va călca prin Ardeal, unde românii n-au suportat niciodată Ciuma Roșie. În schimb, face campanie în Transilvania premierul Ungariei, Viktor Orban. Guvernul României închide ochii la faptul că etnicii maghiari cu dublă cetățenie – română și maghiară – ar putea vota de două ori, și pentru UDMR, și pentru Fidesz-ul lui Viktor Orban.Această formă de vot dublu este interzisă de lege, dar Dragnea este preș în fața UDMR-ului, care-i votează legislația antijustiție, și a premierului Orban al Ungariei.

În această combinație, Terheș este, repet, o placă turnantă care reprezintă interesele Budapestei la București.
Ce fac acum Dragnea și ciracii săi – inclusiv acest fals reprezentant al românilor din SUA, pe nume Terheș – este să sape, ușor, dar sigur, la unitatea teritoriului românesc. Să deschidă calea unor cedări majore, antinaționale.
Marii patrioți din PSD sunt gata să vândă orice, oricui, pentru prețul „corect”!