DIN TRANSILVANIA

Politici publice alternative pentru dezvoltare locală competitivă – proiect INACO dedicat ONG-urilor, sindicatelor și patronatelor

Asociația INACO – Inițiativa pentru competitivitate lansează vineri proiectul ”Politici publice alternative pentru dezvoltare locală competitivă”, asociația invitând la conferința de lansare patronate, sindicate și ONG.

”Ne dorim să faceți parte din grupul acestor beneficiari direcți cu reprezentanți desemnați de către instituțiile dvs și să vă ascultăm nevoile particulare pentru a putea apoi răspunde explicit în cadrul workshopurilor dedicate grupului țintă cu Manualul de Politici Publice Locale Alternative”, anunță INACO

Proiectul se derulează cu finanțare europeană POCA, pe o perioadă de 14 luni, și va avea ca beneficiari direcți reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor, organizațiilor neguvernamnetale și ai administrațiilor publice locale.

Conferința de lansare a proiectului Politici publice alternative pentru dezvoltare locală competitivă va avea loc vineri, 28 septembrie, începând orele 16:00, la hotelul IBIS (strada Izvor 82-84, București 030167, la sala mare ”Eminescu”).

La conferința de lansare, Andreea Paul, președinte INACO și manager de proiect, va prezenta scopul și obiectivele proiectului.

Anton Cristian, expert gestionare grup țintă, va oferi detalii ale proiectului și calendarul workshopurilor la care patronatele, sindicatele și ONG- uri sunt chemate să participe, iar Izabela Lazăr va prezenta echipei de proiect. La final este organizată o sesiune de întrebări și răspunsuri.