Politicile publice ale Clujului prezentate în Silicon Valley

Dimensiunea de inovare si IT a Clujului si politicile orasului de mobilitatea urbana prezentate in Silicon Valley si in San Francisco in cadrul evenimentelor: Cities4Climate, Global Climate Action Summit si European Innovation Day.

„La invitatia Guvernatorului Statului California si a Consiliului European al Municipalitatilor si Regiunilor, am reprezentat si prezentat Clujul la Global Climate Action Summit, Cities4Climate ( in San Francisco) si in cadrul evenimentului “ European Innovation Day” ce s-a desfasurat in Silicon Valley.

Aceste evenimente au constituit o ocazie speciala de a prezenta Clujul la nivel mondial, in special ca oras universitar si hub al inovarii in Centrul si Estul Europei . De asemenea, a fost apreciat efortul municipalitatii clujene de sustinere a transportului in comun si de modernizare a spatiilor urbane.

In cadrul acestor evenimente am avut ocazia de intalni si discuta cu foarte multi primari si oficiali de pe toate continentele. De asemenea, la invitatia Google, am participat in Montain View, Silicon Valley, la prezentarea celor mai avansate tehnologii oferite de Google.

Toate costurile deplasarii au fost suportate de catre organizatori”, precizează primarul Emil Boc, care se află alături de mai mulți primari de mari orașe ale lumii.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.