DIN TRANSILVANIA

Polițistă din Bistrița: “Muncim pentru protecția cetătenilor.. pe noi cine ne păzește?”

În urma tragediei petrecută ieri când un bărbat a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş,  o polițistă din Bistrița a postar un mesaj pe pagina sa de socializare:

“Azi am pierdut inca un coleg. Criminalul inca e liber…Nu il cunosteam . Dar sunt familiarizata cu munca lui. Am pierdut si cunoscuti in slujba statului..colegi dragi ce s-au stins prea repede si mult prea tineri fara a fi gasit vreun vinovat. Au fost gratiati post mortem. Ce sa zic .. nu cred ca asta a consolat vreo familie indoliata.

Muncim pentru protectia cetatenilor.. pe noi cine ne pazeste? A plecat la serviciu.. era asteptat acasa de cei dragi. Nu a mai ajuns. A primit o sarcina si a murit indeplinind-o! Pentru ca statul nu l-a protejat . Nu prin dotari nu prin putere. Azi a fost el.. maine.. oricine. Pacat ca nu contam.. ! Pe noi cine ne protejeaza? Noi nu contam.. si e trist…

Si noi avem familii..! si noi avem prieteni si noi avem persoane dragi care ne asteapta acasa!!!!!. Dureros sa intrii intr-un serviciu in care nu esti placut de oameni si cu nesiguranta de a te intoarce viu la cei dragi! Sa ne rugam pentru cei plecati.. si pentru noi ce am ramas! Sa avem putere si noroc sa fim si maine aici.

Odihneste-te in pace camarade! Odihniti-va in pace si voi ceilalti eroi ca noi nu va uitam! ( amintesc si pe bunul meu prieten Cristian Mihalca) !
Cand cititi acest mesaj vreau sa vedeti in acest coleg un apropiat.. o fiinta draga.. voi ce ati simti?”

sursa: Facebook Diana Borzoș