LIFESTYLE

Polițista din Cluj-Napoca care a pus la pământ un smecheraș a primit flori de la colegi

Miercuri dimineața, în Piata Garii, o polițistă a reținut un șmecheraș care a început să înjure lumea. L-a încătușat și l-a dus la secție. Ce de la Ministerul de Interne i-au luat un scurt interviu. Ministerul Afacerilor Interne, Romania: „Ieri, la Cluj, o polițistă s-a remarcat printr-o atitudine fermă în fața unui șmecheraș care înjură pe toată lumea, inclusiv echipajul de poliție. Pentru că a refuzat să se legitimeze acesta a fost pus imediat la pământ, încătușat și condus la secție, lucru apreciat de toți cei care asistau la spectacolul oferit de individ.

Cluj. Declarații, polițista care a reținut un șmecheraș ce începuse să înjure lumea. „M-a impresionat foarte mult buchetul de flori primit de la colegii mei. Așa m-au așteptat astăzi și vreau să...” 1

(foto cronicipebune.ro)

Astă-seară am luat legătura cu colega noastră implicată în acest eveniment.
-Bună seara! Suntem de la Facebook MAI.
-Bună seara! Știu, am fost anunțată că o să mă sunați.
-Ne puteți spune ce s-a întâmplat ieri?

-Of, de dimineața tot îmi este adresată această întrebare. Am primit și mesaje de la prieteni. Vă rog să mă credeți că nu este nimic deosebit. Noi avem astfel de intervenții în fiecare zi. Și în plus de asta nu am fost singură, colegul meu a fost tot timpul lângă mine.

-Cineva a fost de față și a descris toată întâmplarea pe Facebook. Foartă multă lume a apreciat-o.
-Am văzut și eu. Nu vreau să par modestă, dar chiar nu am făcut nimic ieșit din comun.

-De cât timp sunteți polițistă?
-Am absolvit Școala de agenți în 2012. Un an am lucrat la rutieră, iar de cinci ani la ordine publică. Asta îmi place să fac, în fiecare zi în stradă lângă oameni.
-V-a fost vreodată teamă?

-Hahaha… M-aș fi făcut vreodată polițistă dacă simțeam așa ceva? Din contră, să le fie infractorilor teamă de noi.
-Ați spus că ați primit multe mesaje! Care v-a impresionat?

-M-a impresionat foarte mult buchetul de flori primit de la colegii mei. Așa m-au așteptat astăzi și vreau să le mulțumesc pentru gestul lor.
Vă rog să nu îmi scrieți numele, chiar nu am făcut nimic deosebit. Sunt foarte mulți polițiști care merită să fie promovați. La mine a fost o acțiune de rutină.