DIN TRANSILVANIA

Pompierul bistrițean Nicolae Bălan, medalie de bronz la Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor (Chengdu, China, 2019)

În această perioadă (8-18 august 2019),  în orașul chinez Chengdu se desfășoară Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor. La această competiție, printre participanții veniți din toate colțurile lumii, se numără și Nicolae Bălan, angajat al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierul bistrițean a fost primul român care a deschis seria participărilor, din acest an, la acest campionat mondial, și primul care a reușit o performanță extraordinară reușind să cucerească medalia de bronz în proba de semimaraton (21 km).

,, Prima participare românească…prima medalie. Eroul zilei: BĂLAN NICOLAE- Medalie de bronz la semimaraton 21 km…35 grade temperatura în aer liber…umiditate…183 concurenți. Felicitări! Suntem mândri de tine!” notează pe pagina de Facebook, Asociația Internațională a Polițiștilor secția română.

Pasionat de sport, Nicolae Bălan excelează, de ani buni, la concursurile naționale la care participă. Acum, și la cele internaționale! Felicitări și mult succes!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, mănâncă şi mâncare

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare