Postul de viceprimar e prea puțin pentru Cristian Niculae. La ce CV are..

Viceprimarul orașului Bistrița, Cristian Niculae, a anunțat că dorește să candideze la Primăria Bistrița.  El a precizat că n-a venit la primărie pentru postul de viceprimar. Noi credeam că e o onoare să reprezinti comunitatea și din postura de consilier local, dar pentru Niculae din comuna Coșbuc e cam puțin. De altfel și specializarea domniei sale e extrem de relevantă pentru a conduce un municipiu reședință  de județ. Niculae are meseria de pădurar.

Întrebat într-o conferință de presă, cum comentează faptul că Ovidiu Crețu și-a anunțat intenția de a mai candida la Primăria Bistrita.

„La nivelul Organizației Municipale și la nivelul Organizației Județene PSD, nu există încă nicio decizie referitoare la viitorul candidat pentru funcția de primar al Bistriței. Vom analiza aceste lucruri, eu știu că intențiile domnului primar Crețu sunt de a nu mai candida, poate a făcut o glumă, poate n-a făcut o glumă. Are dreptul să candideze ori de câte ori dorește”, a răspuns Cristian Niculae.

„Eu mi-aș dori să fiu candidat. Eu nu am venit să fiu viceprimarul orașului, am venit să fiu primarul orașului”, a precizat Niculae.

Sorin Săsărman

Recommended For You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.