ACTUALITATE

Prefectul de Teleorman, Florin Dumitrescu, a fost paznic la primărie

Prefectul de Teleorman, Florin Dumitrescu a fost paznic al Primăriei Alexandria, fiind pus pe liste la întâmplare, pe vremea partidului lui Dan Diaconescu, PP-DD, și ajungând senator, după redistribuire, fapt care l-a șocat teribil chiar și pe el. Așa scrie presa locală.

De altfel, prietenii lui râdeau la acea vreme de el, căci săracul Florinel n-a crezut multă vreme că e senator. Apoi, când se mai întorcea prin județ, povestea cât îi place Parlamentul, acea clădire mare, cu multe încăperi, în care se tot rătăcește, relatează site-ul teleormănean liberinteleorman.ro.

Cariera lui Florinel Dumitrescu a început ca şi comandant de grupa în Corpul Gardienilor Publici Teleorman (1994 – 2006), potrivit CV-ului publicat pe site-ul Senatului Romaniei. A fost apoi agent comunitar în cadrul Poliţiei Comunitare Alexandria. A lucrat ca agent în perioada 2006-2008. În 2008 a fost promovat în funcţia de consilier juridic la Poliţia Locală, devenind apoi consilier juridic în cadrul Primăriei Alexandria. În 2012, a candidat pentru un post de senator, câştigând astfel un mandat în Parlamentul României. După expirarea mandatului, Florinel Dumitrescu a revenit la Primăria Alexandria. De la începutul anului 2017 este şef al Poliţiei Locale Alexandria. Ulterior a fost numit prefect.

foto: expresssud-est.ro