Prefectura Bistrița și PSD mână în mână la toate întâlnirile cetățenești.

Adunarea Generală a reprezentanților membrilor Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrița pentru anul 2017 a avut loc ieri în sala de ședințe a Primăriei Bistrița. Nu au lipsit viceprimarul PSD, Cristian Niculae sau fostul director al finanțelor publice Bistrița-Năsăud, actualul consilier local PSD, Gheorghe Sabău, condamnat penal definitiv pentru rambursări ilegale de TVA.

Subprefectul județului Ciprian Ceclan-Oprea a felicitat reprezentanții membrilor CAR Bistrița pentru cel de al 64-lea an de existență și de toate măsurile luate pentru a veni în sprijinul persoanelor de vârsta a treia, asigurându-i totodată de toată deschiderea și susținerea Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud față de problemele cu care se confruntă aceștia.

El a dat asigurări că ședințele Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, vor avea loc prin rotație la toate asociațiile de pensionari din județ, pentru a înțelege problemele cu care se confruntă persoanele de vârsta a treia.

Fotografia postată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Fotografia postată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Fotografia postată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.