Pregătiri ale Consiliul de Garnizoană Bistrița. Vezi principalele puncte dezbătute.

La sediul Comandamentului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore BĂLAN” a avut loc astăzi, şedinţa Consiliului de Garnizoană.

Activitatea a fost condusă de comandantul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, colonel Gologan Mircea, în prezenţa prefectului judeţului Bistriţa-Năsăud, domnul Frenţ Ovidiu-Victor, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, domnul Puica Vasile şi a reprezentanţilor instituţiilor Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din garnizoana Bistriţa, a comandanţilor unităţilor militare din garnizoană şi a membrilor Consiliului de Garnizoană.

Principale puncte de dezbatere pe ordinea de zi:
• Analiza stării disciplinei militare în garnizoana Bistriţa în anul 2017;
• Pregătirea structurilor pentru aplicarea planurilor comune;
• Participarea structurilor din cadrul M.Ap.N. la activităţile din garnizoană;
• Principalele activităţi de perspectivă din garnizoana Bistriţa.

Fotografia postată de Brigada 81 Mecanizată  "General Grigore Bălan".

În cadrul şedinţei, Prefectului judeţului Bistriţa-Năsăud, domnul Frenţ Ovidiu-Victor, a subliniat importanţa armonizării evenimentelor dintre instituţii şi cele ale Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore BĂLAN”, în cotextul sărbătoririi Centenarului.
Acest eveniment este un mijloc de rememorarea a faptelor înaintașilor și o cuvenită reverență față de jertfele acestora, de pe câmpurile de luptă ale Marelui Război. Centenarul înseamnă respect faţă de patrie, principii și valori. Astfel, principala sa dimensiune este una educativă, pentru că noua generație şi societatea românească în ansamblu, să-și însușească valorile, atitudinile și convingerile patriotice și să înțeleagă mesajul și sacrificiul generației Marii Uniri.

Fotografia postată de Brigada 81 Mecanizată  "General Grigore Bălan".

foto facebook: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.