SANATATE

Premieră în învăţământul militar românesc: specializarea Medicină – limba engleză la UMF Târgu Mureș

Institutul Medico-Militar – UMF Târgu Mureș scoate la concurs, în această toamnă, 20 de locuri la specializarea Medicină – limba engleză, o premieră pentru învățământul militar din țara noastră. Pentru a participa la concurs, candidațiii trebuie să aibă vârsta maximă de 30 de ani (împliniți în cursul anului 2018) și diploma de bacalaureat.

În vederea recrutării, cei interesați trebuie să se prezinte la sediile birourilor de informare-recrutare din centrele militare județene pe a căror rază domiciliază în perioada 13-24 august 2018. Probele de selecție constau în testare psihologică, parcurgerea unui traseu utilitar aplicativ și susținerea unui interviu de evaluare final și se vor desfășura în perioada 29-30 august 2018 în cadru a 4 centre de selecție și orientare (Alba Iulia, Breaza, Câmpulung Moldovenesc și Constanța) în funcție de arondarea centrelor militare județene.

În urma selecției, candidații declarați admiși se vor înscrie online pe site-ul UMF Târgu Mureș în perioada 3-5 septembrie. Probele de concurs au loc în 6 septembrie (limba engleză-probă eliminatorie) și 7 septembrie (examenul de admitere).  Cei interesați pot obține mai multe informații  de la sediile centrelor militare județene.

Sursă foto: Forțele Navale Române