Premierul Dăncilă a avut, la Bruxelles, o întrevedere cu comisarii Corina Crețu și Günther Oettinger

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a avut marţi, în contextul vizitei întreprinse la Bruxelles, o întrevedere cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu.

Premierul a asigurat că va crește rata absorbției fondurilor UE și că depune eforturi şi pentru realizarea unor proiecte de calitate care să beneficieze de finanţare europeană.

Premierul Viorica Dancilă a menţionat faptul că la Bucureşti, la sfârşitul lunii octombrie, va fi organizată o conferinţă internaţională privind viitorul politicii de coeziune.

Premierul Viorica Dăncilă a discutat și cu comisarul european pentru Buget şi Resurse Umane, Günther Oettinger  despre obiectivele principale pe care România şi le va asuma în perioada în care va deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene,.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, premierul Viorica Dăncilă a reafirmat interesul şi angajamentul României de a contribui activ la găsirea unui consens în luarea unor decizii importante cu privire la viitorul buget multianual al Uniunii, care să permită o aplicare eficientă şi în timp util a proiectelor de investiţii la nivelul Uniunii.

radiojurnal

 

Recommended For You

About the Author: Seserman Alin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.