ACTUALITATE, POLITICĂ, ECONOMIC

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Nu voi permite nimănui să profite de această situație

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a subliniat într-un mesaj adresat presei că statul român are obligația de a-și proteja cetățenii, de a proteja economia, mai ales în această perioadă complicată, provocată de invazia militară rusă în Ucraina.
Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Nu voi permite nimănui să profite de această situație pentru ca, din lăcomie sau din alte motive, să încerce să destabilizeze economia țării și viața cetățenilor.
Instituțiile responsabile vor fi ferme în verificările pe care trebuie să le facă și vor da sancțiuni drastice celor care încalcă legea.
România este o țară sigură, în care securitatea și siguranța noastră sunt garantate față de orice formă de agresiune, iar garanțiile trebuie să includă și stabilitatea economică.
ANAF, ANPC, Consiliul Concurenței au demarat investigațiile pentru a lua măsurile necesare de stopare a oricăror practici ilegale, abuzive, care nu au nicio justificare reală economică. Vor fi controlate toate companiile petroliere care funcționează în România.