DIN TRANSILVANIA

Președintele PNL Bistrița, consilierul municipal Sorin Hangan: “Patrulaterul roşu, Creţu-Niculae-Avram-Muthi nu-şi face treaba, proiectele rămân nefăcute, iar banii nu-s folosiţi.”

Consilierul municipal Sorin Hangan, președintele PNL Bistrița a criticat într-o postare făcută pe contul său personal de Facebook, administrația municipiului care nu reușește să cheltuie pe investiții necesare orașului banii alocați de la bugetul local:

“Se pare că Liviu Dragnea şi-a calmat subordonaţii din primăriile conduse de PSD. Nu se mai revoltă nimeni, deşi rămâne cum s-a stabilit. Oricum pe primarul Creţu nu-l afectează niciuna dintre variantele de buget. Nici cea mai proastă, fiindcă Primăria Bistriţa rămâne cu multe milioane de euro în cont. Patrulaterul roşu, Creţu-Niculae-Avram-Muthi nu-şi face treaba, proiectele rămân nefăcute, iar banii nu-s folosiţi.

Recomand domnului primar să se apuce de treabă fiindcă vremea e frumoasă. Nu pentru schi, sigur, dar e un mare avantaj pentru că se pot realiza mai multe lucrări. Aşadar, lăsaţi drumurile la Bucureşti, domnule primar, că nu ne încălzesc cu nimic. Uitaţi şi de pârtie până de Crăciun, fiindcă vă ocupă tot timpul.”

sursa foto și text: Facebook Soriun Hangan