DIN TRANSILVANIA

Președintele PNL Bistrița Sorin Hangan, consilier municipal PNL: “De aproape zece ani, Bistriţa rămâne cu bugetul necheltuit, dar la capitolul veselie şi divertisment fiecare leuţ este cheltuit până la ultimul.”

Într-o postare pe contul său personal de Facebook, consilierul municipal Sorin Hangan, președintele PNL Bistrița, lansează critici dure legate de cheltuirea banilor de la bugetul local pe acțiunile Centrului Municipal de Cultură:

“De aproape zece ani, Bistriţa rămâne cu bugetul necheltuit. Mai precis, din 45 milioane euro, în medie, 5 milioane de euro, au rămas în Trezorerie, fiindcă administraţia nu şi-a făcut temele. Nu a făcut licitaţii la timp, s-a concentrat doar pe anumite acţiuni, lăsând proiectele de investiţii nerealizate, fiindcă despre lucrările importante vorbim. Nu acelaşi lucru se întâmplă la capitolul veselie şi divertisment, unde fiecare leuţ este cheltuit până la ultimul.

Desele excursii în străinătate ale ansamblurilor folclorice beneficiază de alocări de bani substanţiale, iar evenimentele Centrului Cultural Municipal de Cultură, care se repetă de la un an la altul, sunt susţinute cu sume mari de la bugetul local.”

sursa foto și text: Facebook Sorin Hangan