DIN TRANSILVANIA

Președintele PNL Bistrița: ,,Toate partidele de opoziție își doresc schimbarea”

Președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, este de părere că PNL se va relansa în urma consolidării parteneriatului cu președintele Klaus Iohannis. De asemenea, liderul local al PNL Bistrița este convins că o adunare a forțelor anti PSD vor aduce succesul în alegeri.

,,Sunt convins că parteneriatul dintre președintele Iohannis și PNL va duce România înainte. Avem nevoie de o guvernare condusă de un prim-ministru cu prestigiu, calificat în problematica politico-economică și care poate mobiliza întreaga societate în dezvoltarea țării. Un premier pe care și adversarii politici să-l recunoască ca un bun profesionist, dedicat vieții publice.

În plan local, ca președinte al PNL Bistrița, voi face tot ce depinde de mine pentru a aduna colegii liberali într-un proiect pentru Bistrița, pe care îl voi prezenta la începutul lunii septembrie. Bistrița are nevoie de altceva și mai ales de o deschidere spre viitor. Astăzi asistăm la o administrare a orașului fără o direcție. Nu cred că mai merge așa dacă ne dorim un oraș pentru generațiile care vin. Reparăm ce avem și repetăm aceleași acțiuni la nesfârșit. Nu mai merge.

Toate partidele de opoziție își doresc schimbarea. Mai trebuie aleasă, găsită, formula câștigătoare, iar pentru asta e nevoie de a identifica lucrurile care ne unesc și de a acționa în consecință. Colegii mei de la municipiu își doresc acest lucru și cred că împreună vom reuși”, a încheiat președintele liberalilor bistrițeni.